Voor volwassenen (10 wk)

Het volledige ALTIJD WINNEN programma bestaat uit 10 trainingen van 2 uur.

Elke training van het Mindfultennis trainingsprogramma start met de Mindfultennis warming-up. Met deze oefeningen worden alle belangrijke spiergroepen opgewarmd. Maar belangrijker is nog dat met deze oefeningen ook de essentie van de Mindfultennis methode wordt verteld!

De kern van elke training bestaat uit gerichte oefeningen op de tennisbaan. Bij elke training staat één thema centraal, corresponderend met de hoofdstukken uit het boek “Altijd Winnen”. Je leert altijd te spelen op het niveau dat je kunt spelen. Kortom, je zult altijd de beste versie van jezelf zijn!

Elke training eindigt met een cooling down.                    

Voor de gehele training geldt: tijdens de trainingen komt veel aan bod, maar een extra effect wordt bereikt door er ook thuis bewust mee bezig te zijn! Gebruik de Mindfultennis mobiele website om te blijven oefenen.

Wanneer: de eerstvolgende cursussen starten in de derde week van maart 2020 en lopen tien weken door (m.u.v. schoolvakanties). U kunt inschrijven voor:

                  maandagavond (19.30 - 21.30 uur)

                  woensdagochtend (09.30 - 11.30 uur)

                  vrijdagmiddag (15.00 - 17.00 uur)

                  zondagochtend (09.30 - 11.30 uur)

Waar: Rotterdam en omgeving (meerdere locaties)

Kosten: € 325,- inclusief het boek “Altijd Winnen” (o.b.v. vier deelnemers/baan)

Aanmelden: via het inschrijfformulier onderaan dit scherm. Vul uw gegevens in met de trainingsdag en locatie van uw keuze.

Inschrijven bij voorkeur met een tennispartner van gelijke speelsterkte. U ontvangt dan beiden een korting van € 25,- op de cursuskosten.

Inschrijfformulier

 
 
Cursus
 
 
Uw gegevens
 
 
Gegevens tennispartner