Trainingen

Waarom alleen je slagen trainen als de sleutel tot succes ergens anders ligt?

Juist je mentale vaardigheden kunnen het verschil maken. Net zoals dat het geval is voor de ontwikkeling van de techniek, vergt het training om dit onder de knie te krijgen. Je kunt direct zelf aan de slag met de oefeningen die staan beschreven in het boek ALTIJD WINNEN en de mindfultennis-app. Maar wij raden aan om ook één van onze trainingen te volgen onder leiding van één van onze mindfultenniscoaches. 

In de eerste plaats is Mindfultennis natuurlijk een training voor het mentale onderdeel van je tennisspel. Maar Mindfultennis gaat verder dan dat. Je kunt het beoefenen op verschillende niveau's. Er zijn acht levels van persoonlijke ontwikkeling in Mindfultennis. Dit principe kun je dus vergelijken met bijoorbeeld judo en andere vechtsporten. De 10-weekse (basis-)training brengt je op level 2 (het tweede niveau). Daarna kun je door te blijven trainen je Mindfultennisniveau steeds verder blijven verhogen, tot uiteindelijk het hoogste niveau: level 8, Master in Mindfultennis. Op de hogere niveau's is Mindfultennis steeds meer te beschouwen als uitgebalanceerde training voor lichaam en geest en op het hoogste niveau is Mindfultennis een aparte Discipline van Balans waarvan de effecten zich uitstrekken tot ver buiten de tennisbaan.

Na het volgen van de 10-weekse training kun je voor € 30,- per maand blijven deelnemen aan de vervolgtrainingen om zo je niveau steeds verder te verhogen tot uiteindelijk het hoogste niveau (Master in Mindfultennis).

Ons trainersteam staat voor je klaar om alles eruit te halen wat erin zit:

Train your (tennis)brain is your ultimate gain!